جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

کارشناس آمریکایی:بدون نفت ایران، به نفت بالای ۱۰۰ دلار برمی‌ گردیم

کارشناس آمریکایی:بدون نفت ایران، به نفت بالای ۱۰۰ دلار برمی‌ گردیم «آمریتا سن»، بنیانگذار انرژی اسپکتز، پنجشنبه به سی ان بی سی آمریکا گفت: «با سپری شدن فصل تابستان، قیمت نفت احتمالاً به بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه بازخواهد گشت.»
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 19
کد خبر: ۱۴۷۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر بنیانگذار انرژی اسپکتز ایران را به‌عنوان یک محرک احتمالی معرفی کرد که با افزایش عرضه از آن کشور، احتمالاً بازار نفت می‌تواند کمی سیر نزولی به خود بگیرد.

 همزمان با کاهش قیمت نفت طی چند روز گذشته، برخی کارشناسان این کاهش قیمت را موقتی و گذرا عنوان کرده‌اند.

با این حال او ایران را به‌عنوان یک محرک احتمالی معرفی کرد که با افزایش عرضه از آن کشور، احتمالاً بازار نفت می‌تواند کمی سیر نزولی به خود بگیرد.

این کارشناس آمریکایی افزود: «البته محرک بزرگ بازار جهانی، نفت ایران است… اگر توافقی صورت می‌گرفت، بله، فشار بسیار زیادی برای کاهش قیمت نفت شاید حتی اندکی نزولی‌تر از فعلی بر بازار وارد می‌شد.»

سن همچنین با اطمینان پیش بینی کرد که در غیاب عرضه نفت ایران، قیمت نفت به شدت از سطح فعلی بیشتر خواهد شد. او گفت: «بدون ایران، ما در زمستان به طور قطعی به نفت بالای ۱۰۰ دلار برمی‌گردیم.»

سن اذعان کرد که قیمت نفت اگرچه کاهش یافته، اما وضعیت فعلی تا حد زیادی موقتی است و تقاضا احتمالاً در چند ماه آینده افزایش می‌یابد زیرا تابستان گرم در مناطقی مانند اروپا و آمریکا به پایان می‌رسد.

طی چند روز گذشته قیمت نفت نزدیک به ۳ درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین سطح خود از قبل از حمله روسیه به اوکراین رسید. این اتفاق در حالی رخ داده است که داده‌های اقتصادی نشان از نگرانی از رکود احتمالی جهانی می‌دهد.

به نظر می‌رسد بخش قابل توجهی از قیمت فعلی بازار نفت تحت تأثیر نتیجه گفتگوها با ایران قرار گرفته و بازار جهانی انرژی به شدت به روی نتایج گفتگوهای هسته‌ای با ایران حساس شده است./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار